Blog

Inboedel

Inboedel verkopen? Ontdek de waarde van uw spullen!

Is het tijd om uw inboedel op te ruimen en uw pand verhuur- of verkoopklaar te maken? Bij Verhuurklaar bieden we een uitgebreide service waarbij we uw inboedel vakkundig en efficiënt leeghalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Wij begrijpen dat uw inboedel waardevolle items kan bevatten en daarom passen wij onze offerte aan op basis van de waarde van uw spullen.

Bij Verhuurklaar houden we rekening met de waarde van uw inboedel en wordt uw pand professioneel en snel leeggehaald.

Elke inboedel is uniek, daarom werken we niet met vaste prijzen voor het leeghalen. Wat voor u misschien weinig waarde lijkt te hebben kan misschien toch nog iets opbrengen op de tweedehandsmarkt. En andersom geldt hetzelfde: voor de dure eiken eetplaats van oma en opa zal in vele gevallen helaas de houtcontainer worden ingezet.

Welke spullen zijn geld waard?

Sommige items kunnen verrassend veel waard zijn, elke prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Bij Verhuurklaar hebben we oog voor de waarde van uw spullen en ontlasten we u graag van de moeite en tijd om deze zelf stuk per stuk te moeten verkopen. Hieronder een selectie van artikelen die momenteel goed in de markt liggen.

 1. Speciale verzamelingen

  Heeft u bijzondere verzamelobjecten zoals vintage spelconsoles, Barbies, eerste druk boeken/strips, een sublieme platencollectie of andere unieke items? Deze objecten kunnen een aanzienlijke waarde hebben, vooral als ze nog in hun originele en ongeopende verpakking zitten. Ze zijn vaak zeer gewild bij verzamelaars en liefhebbers van nostalgie en kunnen daarom een hoge prijs opbrengen op de juiste markt.

 2. Vintage of design meubels

  Stoelen, zetels, banken, tafels, kasten… Als uw inboedel vintage of designmeubels bevat, is het belangrijk om te weten dat deze items een aanzienlijke waarde kunnen hebben. Ze worden vaak gewaardeerd vanwege hun vakmanschap, unieke ontwerpen en historische betekenis. Zelfs als ze niet in perfecte staat verkeren, kunnen ze nog steeds een goede prijs opbrengen voor liefhebbers van retrostijl en design.

 3. Onbeschadigde decoratie

  Schilderijen, lampen, vazen, beelden, spiegels, vloerkleden… Decoratieve items in nieuwstaat kunnen een mooie opbrengst genereren. Onbeschadigde decoratie is zeer gewild bij liefhebbers van interieurdesign en kunstverzamelaars. Zelfs kleine details zoals een intacte lampenkap of een onbeschadigd schilderijframe kunnen de waarde van een item aanzienlijk verhogen.

 4. Doe-het-zelf gereedschap en materiaal

  Als uw inboedel doe-het-zelf gereedschap en materialen bevat, kunnen deze ook waardevol zijn voor mensen die er behoefte aan hebben. Goed onderhouden gereedschap en hoogwaardige materialen kunnen een goede prijs opleveren op de tweedehandsmarkt. Ze zijn vooral gewild bij doe-het-zelvers, klussers en ambachtslieden die op zoek zijn naar betaalbare en kwalitatieve gereedschappen en materialen.

 5. Elektronica

  Wasautomaten, stofzuigers, koelkasten, audioapparatuur, tuingereedschap… Elektronische apparaten in goede staat kunnen een goede prijs opleveren. Deze items zijn vaak kostbaar om nieuw aan te schaffen, dus tweedehands elektronica kan een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve apparatuur tegen een lagere prijs. Wij zorgen ervoor dat deze worden gerecycled of bezorgd aan mensen die er behoefte aan hebben, waardoor ze een tweede leven krijgen en bijdragen aan duurzaamheid.

 6. Hobbymateriaal

  Fitnessapparatuur, muziekapparatuur en andere hobbymaterialen kunnen ook waardevol zijn voor liefhebbers van sport, muziek en andere recreatieve activiteiten. Deze items kunnen een hoge emotionele waarde hebben voor hun eigenaren en kunnen daarom een goede prijs opleveren op de tweedehandsmarkt.

Wat kost het opruimen van een inboedel?

We bieden snel een complete all-in prijs op basis van het verschil tussen de algemene schatting van de inboedel en de kosten voor het leegmaken, opruimen en afvoeren van het geheel. Denk hierbij aan zaken zoals een container, ladderlift en de algemene bereikbaarheid van het pand (o.a. parkeerkosten, aanvraag parkeerverbod).

Wilt u meer weten over onze diensten of een gratis offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Verhuurklaar staat voor u klaar om uw inboedel op te ruimen en uw pand verhuur- of verkoopklaar te maken!